top of page
pris_medlem.png
tear_paper.png

VARMT Välkommen TILL #Wörkout

Träna med DIN COACH OAVSETT VART du BEFINNER DIG

Välkommen till WÖRKOUT - Din partner för online coaching och en resa mot en hälsosammare livsstil!

Vi på WÖRKOUT tror på kraften av online coaching för att skapa en djupare och mer personlig upplevelse för dig. Genom daglig kommunikation och skräddarsydda träningsprogram strävar vi efter att göra det enklare för dig att hålla fast vid goda vanor och uppnå dina hälsomål.

Oavsett om du strävar efter att bli starkare, skapa bättre struktur, minska i vikt eller helt enkelt behöver injicera ny glädje i ditt träningsliv, är vi här för att stödja dig.

 

Vårt fokus ligger på att anpassa tränings- och kostprogrammen efter vad som fungerar bäst för just dig. Är du en passionerad mästerkock i köket eller behöver måltiderna vara snabba och passa hela familjen? Tillsammans skapar vi receptförslag som passar perfekt in i ditt liv efter din målsättning. 

Vi delar med oss av enkla strategier för att underlätta din relation till maten.

För oss är det avgörande att du är redo att ta steget mot en hälsosammare livsstil. Du är den som tar ansvar för din resa, men vi finns där längs vägen för att stötta och vägleda dig.

Arbetet är något du måste vara beredd att göra själv, men vi förser dig med videos och annat material längs vägen, presenterat av din huvudcoach, Pischa.

 

Målet med de 12 veckorna du tillbringar med oss är att du ska känna dig trygg och självsäker när ditt samarbete med oss avslutas.

 

Upptäck mer om vårt 12-veckors program genom att klicka på knappen nedan och låt oss tillsammans skapa en starkare, friskare och gladare version av dig själv!

PT SMALL GROUPS

12 VECKOR WÖRKOut

På Wörkout jobbar vi som ett team. Tillsammans skräddarsyr vi det bästa sättet för dig att nå dina mål oavsett vilka mål du har. Vi erbjuder professionell hjälp inom träning & kost.

För oss är det viktigt att du får utbildning samtidigt som du tränar. Vi vill erbjuda mer än ett svettigt träningspass. Vi ser våra timmar med våra tränare som ett paket med förståelse för den egna kroppen, hur den ska användas men även hur man undviker skador & sjukdom.


Efter noggranna utvärderingar och överväganden från vårt dedikerade team har vi beslutat att övergå till intensivare och fokuserade 12-veckors perioder för vår 1:1 online coaching.

 

Varför 12 veckor?

Vi tror starkt på kraften av koncentration och engagemang under en begränsad tid för att uppnå maximala resultat. Dessa 12 veckorna kommer vara din dedikerade tid att fokusera på din hälsa och välmående med stöd från vårt erfarna coachingteam. Denna strukturerade period kommer att ge dig möjlighet att djupt förbinda dig med din träning, kost och självutveckling.

 

Vad ingår?

  • Vägledning i kosten: Vi erbjuder inte bara träningsplaner utan receptplaner och en livsmedelsbank för att skapa en sund och givande relation till mat.

  • Träningsplan: Anpassad efter dina specifika behov och mål. Vi följer upp och korrigerar kontinuerligt baserat på din individuella framstegsplan.

  • Coaching via privat chatt: Mån-fre tillhandahåller vi direkt stöd och vägledning via vår privata chatt. Vi lovar svar inom 48 timmar för att säkerställa att du har allt stöd du behöver. Kortare frågor svaras på snabbare men frågor eller meddelande som kräver mer utförliga svar kan dröja något längre men max 48tim

  • Gemensam community grupp: För att skapa en samhörighet bland våra deltagare kommer vi att ha en gemensam community-grupp där du kan dela erfarenheter, få stöd och skapa värdefulla kontakter med andra likasinnade individer.

  • Rabattkoder och veckomail: För att ytterligare förbättra din upplevelse kommer vi regelbundet tillhandahålla rabattkoder för våra produkter och ett informativt veckomail som ger dig extra inspiration och kunskap.

  • Pris: 7500:- (2500:-/mån - friskvårdsbidrag går att använda)

Klicka på knappen nedan för att komma till startdatum

Personlig träning
bottom of page