top of page
pris_medlem.png
tear_paper.png

VARMT Välkommen TILL #Wörkout

Träna med andra men i liten grupp

Älskar du gruppträning men vill inte vara en i mängden? Det behöver du aldrig oroa dig för på WÖRKOUT. I våra small groups får du det bästa av två världar.

 

Gruppträning och personlig träning. Där gemenskapen och glädjen av att träna i grupp är kryddat med ett tydligt fokusområde och kompetent personlig träning. Kort och gott det bästa med gruppträning kombinerat med det bästa med personlig träning.

 

Dessa grupper passar dig som vill ha ut det lilla extra ur gruppträning men inte är redo för steget att ta personlig träning på egen hand.

I dessa grupper tränar man med 4-6 personer.

PT SMALL GROUPS

PERSONLIG TRÄNING

På Wörkout jobbar vi som ett team. Tillsammans skräddarsyr vi det bästa sättet för dig att nå dina mål oavsett vilka mål du har. Vi erbjuder professionell hjälp inom träning, naprapati & kost.

För oss är det viktigt att du får utbildning samtidigt som du tränar. Vi vill erbjuda mer än ett svettigt träningspass. Vi ser våra timmar med våra tränare som ett paket med förståelse för den egna kroppen, hur den ska användas men även hur man undviker skador & sjukdom.

Önskar du att lära dig mer om kost kan vi erbjuda ett helhetspaket med kost & träning. Oavsett om du är på elitnivå , nybörjare, gör en comeback i träningen, kört fast utan resultat eller bara behöver ny inspiration så kan vi möta upp dig där du är just nu. Våra tränare har gedigna utbildningar och har flera år i ryggen inom hälsa, träning och livscoachning.

Välkommen att boka ditt första besök hos oss redan idag. Skicka ett mail till oss med lite information om dig och dina önskemål så tar vi det vidare tillsammans! Vill du boka en konsultation?

Personlig träning
bottom of page