TRAINING WEEK IN THAILAND 

25/3-1/4 2017

Resa i samarbete med GoActive Travel & Pischa Strindstedt

Följ med Pischa Strindstedt på en resa till träningsparadiset. Ja, så kan vi bäst beskriva Training Week Thailand. Under en vecka erbjuder vi dig massor med tuff, högintensiv och rolig träning i allt från yoga till thaiboxning, hinderbana och crossfit. Dessutom har du fri tillgång till ett av Thailands mest välutrustade gym.

Glöm stora charterhotell och all inclusive. På denna resa bor vi på mindre hotell mitt i vad som kan kallas Phukets hälsodistrikt. Runt om i området finns flera yogastudior, gym, rawfood-restauranger och fantastisk thailändsk mat.

Vår coach Pischa Strindstedt kommer att sporra och utmana dig med en rad mångsidiga, tuffa och svettiga träningspass. Pischa driver till vardags WörkOut, ett av Stockholms mest populära bootcamp, och med en bakgrund inom thaiboxning kan du nog räkna med att kampsporten syns här och där i hennes träning. Men träning med Pischa ger inte bara starka magmuskler utan också en hel del skratt, hon bjuder gärna på övningar som tar dig utanför din egen comfort zone.

Men oroas inte den tuffa träningen, Training Camp Thailand är verkligen en träningsresa som passar alla. Förutom att du kan själv kan välja dina träningspass och hur mycket du vill träna, finns här också alla möjligheter att pröva saker du inte testat förut. Varför inte prova på yoga, muay thai eller paradisträning till exempel? Och oavsett var du står i din träning går passen att anpassa efter din egen förmåga. Och med en fin thailändsk strand på nära håll är Training Week Thailand förstås en suverän resa för dig som älskar Thailand och vill kombinera träning, bad och semester.

PRIS: 9 900:-

Detta ingår:

Boende 7 nätter i enkelrum
Helpension
Flera träningspass varje dag på Titan Fitness
2x träningspass per dag med Pischa Strindstedt
2x thaiboxningspass på ett riktigt muay thaigym
Fritt tillträde till välutrustat gym

Bokning sker genom GoActiveTravel –

de kan även hjälpa Er med flygbiljetter.

Tveka inte att kontakta GoActive för Era frågor kring resan.

+46 (0)8 409 106 87
info@goactivetravel.se